Attendeer iemand op deze pagina

Missie en Visie van Thijssen Transport

We geloven in een lange termijn relatie die voor beide partijen evenwichtig is. Dat bewijst onze trouwe klantenlijst. We zijn open in onze benadering, hebben respect voor de uitgangspunten van de opdrachtgever, maar willen dan ook alles, écht alles weten van de vervoersuitdagingen van de klant, om onze performance steeds weer te verbeteren!

  • Ons maatschappelijk kapitaal zit niet in de voertuigen, maar in onze medewerkers. Wij staan borg voor ze. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, zijn betrokken en getraind om onverwachte problemen dusdanig op te lossen dat de opdrachtgever deze niet bemerkt. Onze chauffeurs zijn correct gekleed in eigen Thijssen Transport kleding. Ze zijn trots om bij dit bedrijf te werken. Ze leren de opdrachtgevers graag persoonlijk kennen om een goede afwikkeling te bevorderen.
  • Bedrijfsgrootte past precies bij de flexibiliteit die onze klanten vragen. Verdubbelen we ons aantal voertuigen en of medewerkers, verdubbelt hiermee niet de noodzakelijke flexibiliteit. Onze bedrijfsgrootte ontwikkelt zich langzaam, maar het is niet onze missie om deze te verdubbelen. Wel onze kwaliteit aan de klanten, niet onze omvang.
  • We zijn overtuigd van: Meten = Weten. Door onze ervaring hebben we op dit gebied een zeer overtuigende performance. Praatjes vullen geen gaatjes, onze cijfers des te meer.
  • We hebben respect voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Onze voertuigen lopen vóór waar het gaat om EURO classificaties. We hebben onze afvalstromen op orde en voeren een actief beleid op het opleiden van onze medewerkers op dit aspect.
  • We geloven in onderhoud van onze voertuigen, maar onze policy gaat verder. Door een structureel beleid zijn we (onderhouds)problemen consequent voor. Dit resulteert in een zeer laag uitvalpercentage en daarmee een hoge betrouwbaarheid voor de opdrachtgever.
  • Wij werken niet voor iedereen